Kozijnen

Kunststof kozijnen

In Nederland worden nog vaak houten kozijnen geplaatst maar de kunststof kozijnen zoals die vandaag de dag worden gemaakt, met een realistische houtnerfstructuur, zijn bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen.

De nieuwste innovatie is de imitatie van een houtverbinding. Kunststof kozijnen worden gelast en tot voor kort was de las altijd een schuine hoek. De Hout-Verbindings-Look zorgt ervoor dat het kunststof kozijn ook een rechte verbinding krijgt, net als een houten kozijn.

Nog meer voordelen van kunststof kozijnen:

Onderhoud kunststof kozijnen

Tenzij schilderen een hobby is, kunt u een hoop tijd en energie besparen door te kiezen voor kunststof kozijnen. Onze kozijnen zijn bestendig tegen weer en wind. Het geworstel met ladders of steigers is verleden tijd: nooit meer moeilijk doen om dat ene moeilijk bereikbare raampje te schilderen. Het schilderen van uw houten kozijnen is een regelmatig terugkerende, tijdrovende en kostbare klus. Kunststof kozijnen zijn onderhoudsvrij!
Stelt u zich eens voor hoeveel geld en tijd u daarmee bespaart.

Isolatie, veiligheid en stevigheid kunststof kozijnen

Door het gebruik van zogenaamde luchtkamers in de kozijnen wordt een optimale isolatie bereikt. In combinatie met sterk isolerend glas wordt de warmte binnen gehouden en de koud blijft buiten. Hierdoor zullen de stookkosten dalen. Niet alleen de kou wordt buiten gehouden, ook het geluid. De kunststof kozijnen zijn voorzien van ijzersterk hang- en sluitwerk. Daarnaast zijn de kozijnen verstevigd met staal.

De kozijnen beschikken over voldoende ventilatiemogelijkheden en zijn in verschillende kleuren leverbaar.

De mogelijkheden van kunststof kozijnen zijn eindeloos. Door de vele variaties is ieder kozijn uniek.

Voorbeelden:
• Tuindeuren
• Draai- kiepraam
• Schuifpui
• Valraam
• Vaste kozijnen
• Voordeuren
• Achterdeuren

Alles is leverbaar in verschillende kleuren. Het kleurenpalet is zeer uitgebreid. Of het nu gaat om een rond, driehoekig, of vierkant kozijn. Bijna alles is mogelijk.

|