Horren

Kunststof Horren. De mogelijkheden

Uw kamers ventileren en beschermen tegen vliegen, wespen en muggen, dat wil toch iedereen!

Wij bieden u een breed assortiment aan horren, zodat er voor iedere situatie wel een oplossing is. Zelfs een houten kozijn kunnen wij van een passende hor voorzien. De horren zijn in elke gewenste kleur leverbaar. Heeft u last van hooikoorts of een andere allergie? Wij kunnen een hor leveren met speciaal pollengaas.

Natuurlijk komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken, en u een passend advies te geven.

Inzethor

Deze hor heeft een aluminium frame voorzien van gaas. De inzethor wordt van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst middels een kliksysteem. De hor is eenvoudig uit het kozijn te halen en weer terug te plaatsen. De hor kent een lange levensduur vanwege het UV bestendige gaas. Het is niet nodig om de hor te verwijderen als u het raam wilt sluiten. De horren kunnen het gehele jaar in uw kozijnen blijven zitten.

Klemhor

Aluminium frame voorzien van gaas (ook met pollengaas verkrijgbaar). De klemhor wordt van binnenuit, zonder boren of schroeven geplaatst middels stalen draaiwervels. Deze hor is speciaal ontwikkeld voor aluminium draaikiepramen. Verder kent deze hor dezelfde eigenschappen als de inzethor.

Plisséhor

De originele plisséhordeur is voorzien van zwart geplisseerd gaas. Dit gaas is enigszins zonwerend en goed zichtbaar. De plisséhordeur werkt zonder veerspanning waardoor deze in elke gewenste stand blijft staan. Deze hordeur is makkelijk te openen en te sluiten. Zelfs voor kinderen is dit geen probleem. Als de hordeur niet in gebruik is, is deze netjes opgeborgen zodat het gaas niet in het zicht is. De hor is er gemakkelijk uit te halen, zodat je hem eventueel op kunt bergen. Deze hordeur is ook verkrijgbaar in een dubbele variant, zodat je een grote tuindeur of schuifpui ook eenvoudig van een hor kunt voorzien.

Vaste hordeur

De vaste hordeur is een aluminium, solide frame die voorzien is van een schopplaat van 30 cm. De vaste hordeur is een scharnierende draaideur die op het kozijn wordt geschroefd.

|