Kunststof kozijnen Serre Nederweert

Project serre in Nederweert


Deze aanbouw is gerealiseerd in Nederweert. In deze aanbouw is gekozen voor kunststof kozijnen in de kleur crème (RAL 9001). Tevens hebben deze kozijnen rechte verbindingen. De zogeheten HVL- look.

Informatie over de HVL- look

Aan één opvallend kenmerk is goed te zien dat een kunststof kozijn niet van hout is. De hoeken van een kunststof kozijn worden gelast in een schuine hoek. Zo’n las zorgt voor de stevigheid en degelijkheid van een kozijn.
Het is onze leverancier gelukt om kozijnen te produceren met een rechte verbinding. Dit zorgt ervoor dat het kozijn bijna niet meer van een houten exemplaar te onderscheiden is. Kozijnen met de HVL- look beschikken over dezelfde kwaliteit en degelijkheid als een kozijn met rechte verbindingen. Ook de HVL- look kozijnen zijn KOMO gecertificeerd.

Veiligheid is een belangrijk item. In dit project loopt het glas tot op de grond en daarom is er gekozen voor veiligheidsglas. Dit glas is in veel situatie een veilig oplossing. Dit glas biedt bescherming tegen inbraak, maar ook tegen doorvallen. Mocht het glas in een uitzonderlijk geval toch breken, dan worden de gebroken delen door een kunststof tussenlaat stevig bij elkaar gehouden.

|