Service

KOZIJNEN
In Nederland worden nog vaak houten kozijnen geplaatst maar de kunststof kozijnen zoals die vandaag de dag worden gemaakt, met een realistische houtnerfstructuur, zijn bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen.
Lees meer
SCHUIFPUIEN
Een schuifdeur of schuifpui wordt steeds populairder in het hedendaagse interieur. Met een kunststof schuifpui creëert u eenvoudig een ruime doorgang naar buiten, zonder dat u hiermee ruimte verliest. Bekijk de voordelen.
Lees meer
DEUREN
In uw eigen huis wilt u zich natuurlijk veilig voelen. De kwaliteit van uw deuren speelt een belangrijke rol bij dit gevoel van veiligheid. Bij ons heeft u een ruime keuze uit het veelzijdige assortiment aan deuren. Deuren in verschillende kleren en stijlen.
Lees meer
HORREN
Uw kamers ventileren en beschermen tegen vliegen, wespen en muggen, dat wil toch iedereen! Wij bieden u een breed assortiment aan horren, zodat er voor iedere situatie wel een oplossing is. Zelfs voor een houten kozijn kunnen wij van een passende hor voorzien.
Lees meer
LICHTSTRATEN
Lichtstraten vormen de ideale oplossing voor het behoud van licht in een woning. Zowel bij nieuwbouw als bij een verbouwing is het belangrijk om de hoeveelheid natuurlijke lichtinval te optimaliseren. De invloed van licht in uw woning is groot.
Lees meer
ALUMINIUM KOZIJNEN
Aluminium wordt in de bouw steeds meer toegepast, omdat zij veel voordelen biedt, het is duurzaam, licht en sterk. Door het aanbrengen van een poedercoating wordt de levensduur van het aluminium kozijn extra verlengd en kan het kozijn iedere gewenste kleur krijgen.
Lees meer
|